Punct gastronomic local într-o șură autentică, cu un spațiu generos de relaxare și servit masa, cu elemente tradiționale și facilități moderne, deschis pentru oaspeții gospodăriei în fiecare zi până la orele 2400.
Șura-n bucate are o capacitate de 45–50 persoane la interior plus terasa în aer liber din grădină. Pentru evenimente în aer liber, numărul maxim este de 300 persoane.
Gastronomia locului este pusă în valoare de Sarah, ingenioasa din familia noastră, supravegheată atent de Chef Daniela Graura – cunoscută în toată Țara Făgărașului ca descoperitoare de vechi rețete și noi gusturi.
Totul merge ca pe roate aici. Noi gătim, noi servim, ajutați de câteva fete harnice de la noi din sat și din satele vecine.
Șura’n bucate, restaurantul Gospodăriei, este locul potrivit pentru a te putea bucura de rețetele vechi din Țara Făgărașului. Veți fi încântați și să gustați legumele din grădina noastră, brânzeturile lui nea Moise, pâinea rumenită în cuptorul construit chiar de noi și tot ce poate fi “de casă” aici, la țară.
Șura o deschidem pentru publicul larg doar în weekend și este nevoie de rezervare în prealabil, ca să știm câte porții pregătim și cum ne gospodărim cu resursele.
Pentru oaspeți, micul dejun este inclus în preț, iar prânzul și cina se pot servi la cerere. De asemenea, bucătăria din șură este suficient de mare pentru a organiza și evenimente private, pentru câteva zeci de persoane.
Spațiul de masă este pregătit atât în interior, cât și în exterior, mai ales pe timpul verii.
Atunci când deschidem porțile pentru toți invitații la Șura-n bucate, pentru oaspeții Gospodăriei avem o zonă specială de luat masa, unde încercăm pe cât posibil să le oferim intimitate. Putem organiza atât momente romantice în spațiile noastre de cazare, cât și picnicuri în diverse locuri din curte sau din proximitate.
Gospodaria Cobor | +40771434434 | contact@gospodariacobor.ro